Locuri de munca la ferme din Anglia

Program derulat de Albatross SRL Romania in colaborare cu Concordia UK Home Contact
CONCORDIA
MAREA BRITANIE
ALBATROSS
BUCURESTI
POLITICA DE RECRUTARE RECUPERARE
TAXE
PROCEDURA
DE LUCRU

 

Bilete de avion
TARIFE SPECIALE

 

 


Procedura de lucru

        INSCRIEREA:

        Persoanele care doresc sa plece la munca in Marea Britanie vor trebui sa completeze pe siteul nostru www.fermeanglia.ro fisa de inscriere. Fisa de inscriere va fi urcata pe siteul nostru in perioada Septembrie - Octombrie a fiecarui an.

        INTERVIUL:

        In urma completarii fisei de inscriere fiecare aplicant are sansa de a participa la un interviu la sediul agentiei noastre insa numai persoanele selectate de noi vor fi instiintate.

        La interviu fiecare participant va trebui sa prezinte CI si o poza tip pasaport.

        In cadrul interviului, Albatross va informa participantii despre programul Concordia urmand sa selecteze persoanele capabile pentru munca la ferme in Anglia.

        PLASAMENTUL:

        In momentul primirii plasamentelor de la operatorul Concordia din Marea Britanie persoanele selectate de noi vor fi contactate telefonic si li se va oferi cel putin o varianta de plecare la una din fermele din Marea Britanie.

        SEMNAREA
Participantul care opteaza pentru una din variantele propuse pentru plecare si doreste sa apeleze la serviciile noastre va veni la sediul nostru pentru definitivarea documentelor necesare. La semnare sunt necesare urmatoarele documente: adeverinta de la medicul de familie ca este apt de munca si cazier.

   

Travel to Romania

Copyright  www.fermeanglia.ro
Romania off road Rent Jeep

Bucharest Hotels