Locuri de munca la ferme din Anglia
Program derulat de Albatross SRL Romania in colaborare cu Concordia UK Home Contact
CONCORDIA
MAREA BRITANIE
ALBATROSS
BUCURESTI
FERME ANGLIA PROCEDURA 
PENTRU PLECARE
DOCUMENTE NECESARE
OBTINERII PLASAMENTULUI
DE MUNCA
RECUPERARE
TAXE

 

 

Bilete de avion
TARIFE SPECIALE

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

         

Informatii importante
 
 1. Plasamentul oferit reprezinta acceptul de a fi primit la o ferma agricola in Marea Britanie. Acesta va da dreptul de a munci legal in Marea Britanie.

 2. Trebuie sa fiti pregatit sa efectuati bine lucrul, tot timpul, asa cum va cere ferma. Nu o luati ca o vacanta ieftina. Plasamentul pe care l-ati acceptat reprezinta o intentie serioasa de lucru si daca nu sunteti pregatit sa lucrati din greu mai bine nu plecati.

 3. Ferma poate amana sau anula plasamentul dvs daca exista conditii meteo nefavorabile. De aceea pot aparea oricand mdificari asupra datei de plecare. In cazul anularii plasamentului veti putea primi un plasament la o alta ferma daca mai exista locuri disponibile. Pentru a evita orice neplaceri legate de modificarea datei de plecare trebuie sa va  cumparati un bilet de avion care sa va permita schimbarea datei.

 4. La ferma trebuie sa va comportati intr-o maniera prieteneasca si cooperanta atat cu fermierul cat si cu ceilalti lucratori.

 5. Trebuie sa fiti disponibil pentru lucru in jur de 8 ore pe zi,  dar nu exista nici o garantie ca veti lucra atit. Lucrul poate sa dureze mai mult sau mai putin in functie de necesitatile fermei. Serviciul nu este garantat si puteti fi solicitat sa lucrati fara un program fix. Trebuie sa fiti disponibil pentru lucru asa cum va cere ferma.

 6. Salariu minim in agricultura este de 6.31 GBP pe ora. In cele mai multe ferme munca este platita la norma iar castigurile in acest sistem depind de cantitatea culeasa.

 7. Daca lucrul nu este de calitate nici dupa perioada de proba (2 saptamani) ferma decide daca veti fi reinstruit sau concediat.

 8. Nu se accepta transferuri intre ferme  daca orarul de lucru, conditiile sau castigurile nu va satisfac. Acesta nu este un motiv de a solicita transfer la o alta ferma, singura varianta ramaninand intoarcerea acasa.  Transferul este posibil la o alta ferma doar cu acordul fermierului unde lucrati.

 9. Pentru orice problema va veti adresa fermei incercand sa o rezolvati pe cale amiabila. Ferma este cea care va decide daca intradevar problema Dvs. este una serioasa sau e vorba de o simpla nemultumire.

 10. Cazarea va poate satisface sau nu. La ferma sunt persoane de diverse nationalitati, varste, religii,  traditii si maniere care pot fi diferite de cele cu care sunteti obisnuit. 

 11. Contractul de munca se va incheia cu ferma unde veti lucra, aceasta fiind angajatorul dvs. Firma Albatross SRL isi asuma responsabilitatea doar pentru serviciile prevazute in contractul de asistenta.

 

 

Site Map

Copyright  www.fermeanglia.ro

Bucharest Hotels