Locuri de munca la ferme din Anglia

Program derulat de Albatross SRL Romania in colaborare cu Concordia UK Home Contact
CONCORDIA
MAREA BRITANIE
ALBATROSS
BUCURESTI
POLITICA DE RECRUTARE RECUPERARE
TAXE
PROCEDURA
DE LUCRU

 

 

Bilete de avion
TARIFE SPECIALE

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

         

Inainte de completarea FISEI DE INSCRIERE, cititi cu foarte mare atentie urmatoarele Informatii importante
 

 1. Plasamentul oferit reprezinta acceptul de a fi primit la o ferma agricola in Marea Britanie. Acesta va da dreptul de a munci legal in Marea Britanie.

 2. Plasamentul nu reprezinta o garantie de munca efectiva. Nu va este garantat un numar minim de ore de munca sau un venit minim pe saptamana.

 3. Trebuie sa fiti pregatit sa efectuati bine lucrul, tot timpul, asa cum va cere ferma. Nu o luati ca o vacanta ieftina. Plasamentul pe care l-ati acceptat reprezinta o intentie serioasa de lucru si daca nu sunteti pregatit sa lucrati din greu mai bine nu plecati.

 4. Ferma poate amana sau anula plasamentul dvs daca exista conditii meteo nefavorabile. De aceea pot aparea oricand mdificari asupra datei de plecare. In cazul anularii plasamentului veti putea primi un plasament la o alta ferma daca mai exista locuri disponibile. Pentru a evita orice neplaceri legate de modificarea datei de plecare trebuie sa va  cumparati un bilet de avion care sa va permita schimbarea datei.

 5. La ferma trebuie sa va comportati intr-o maniera prieteneasca si cooperanta atat cu fermierul cat si cu ceilalti lucratori.

 6. Trebuie sa fiti disponibil pentru lucru in jur de 8 ore pe zi,  dar nu exista nici o garantie ca veti lucra atit. Lucrul poate sa dureze mai mult sau mai putin in functie de necesitatile fermei. Serviciul nu este garantat si puteti fi solicitat sa lucrati fara un program fix. Trebuie sa fiti disponibil pentru lucru asa cum va cere ferma.
  Ferma poate intrerupe perioada de contract cu mult inaintea incetarii acestuia datorita conditiilor meteo nefavorabile sau a diminuarii exagerate a orelor de munca.

 7. Trebuie sa ramineti la ferma pe toata perioada de contract. Daca luati decizia de a pleca fara sa informati fermierul sau agentul, va asumati consecintele.

 8. In cele mai multe ferme munca este platita la norma iar castigurile in acest sistem depind de cantitatea culeasa.

 9. Daca lucrul nu este de calitate nici dupa perioada de proba (2 saptamani) ferma decide daca veti fi reinstruit sau concediat. Deasemenea daca fermierul considera ca nu va indepliniti norma sau lucrul nu este de calitate, puteti fi trimis oricind acasa si in acest caz nu mai aveti dreptul dea fi transferat la o alta ferma.

 10. Nu se accepta transferuri intre ferme  daca orarul de lucru, conditiile sau castigurile nu va satisfac. Acesta nu este un motiv de a solicita transfer la o alta ferma, singura varianta ramananand intoarcerea acasa.  Transferul este posibil la o alta ferma doar cu acordul fermierului unde lucrati daca acesta nu mai are nevoie de serviciile dvs si daca ati lucrat minim o luna.

 11. Pentru orice problema va veti adresa fermei incercand sa o rezolvati pe cale amiabila. Ferma este cea care va decide daca intr-adevar problema Dvs. este una serioasa sau e vorba de o simpla nemultumire.

 12. Operatorul din Marea Britanie (Concordia)intervin in solutionarea problemelor doar daca acestea sint reclamate de un grup mai mare de lucratori. Problemele sesizate izolat de un grup restrins de 1-2 persoane sint considerate simple nemultumiri persoanale.

 13. Cazarea va poate satisface sau nu. La ferma sunt persoane de diverse nationalitati, varste, religii,  traditii si maniere care pot fi diferite de cele cu care sunteti obisnuit.  Cuplurile trebuie sa ia in calcul varianta ca s-ar putea sa locuiasca sau sa lucreze separat.

 14. Contractul de munca se va incheia cu ferma unde veti lucra, aceasta fiind angajatorul dvs. Firma Albatross SRL isi asuma responsabilitatea doar pentru serviciile prevazute in contractul de asistenta.

 

Daca ati inteles si va asumati
toate cele de mai sus

 

 

Daca nu sunteti de acord,
ezitati sau vreti sa va mai ganditi

 

Site Map

Copyright  www.fermeanglia.ro

Bucharest Hotels